hu

Balatoni Hal- és Borünnep

2023. május 26. - 2023. május 29. Balatonfüred, Tagore sétány

Négy napon át várják a vendégeket a Tagore sétányon a Balatonfüred-Csopaki Borvidék borászatai. A kitelepült borászatok kínálata mellett a borokhoz illő sajtok-, valamint a helyi éttermek által nyújtott balatoni halételek közül is választhatnak az érdeklődők.

A rendezvény keretében gyermekelőadások és foglalkoztató programok, játszóházak, gyermek horgászverseny, koncertek lesznek.
A fesztiválon fellép a Góbé zenekar, Szarka Gyula (Ghymes), Petruska András, Maszkura és Kathy Zsolt, a Füred Dixieland Band, Szalóki Ági, a Bergengóc és a Zenegóc.

A Múzeumi Gyermeknap és a Városi Gyermeknap szombaton és vasárnap végig kíséri a nagyszínpad programjait a múzeumokban és a Kisfaludy színpadon.

A sétányon ezúttal is kitelepülnek a Nemzeti Parkok.
Látogatóink átfogó képet kapnak hazánk természeti, ökoturisztikai, kulturális kínálatáról. Az ország minden tájáról érkeznek termelők, hogy különleges termékeiket kóstoltassák, bemutassák, vásárlásra kínálják. Garantált ajándékokat, értékes ajándékcsomagokat lehet nyerni a kicsiknek és nagyoknak is szórakozást ígérő természetismereti játékokon.

További információ az enapon.hu-n: Balatoni Hal- és Borünnep