hu

L’aura Étterem

Kóstolj bele a hotel gasztronómiába úgy, ahogy eddig még sohasem! Légy részese egy különleges ízutazásnak és engedd, hogy kényeztessük érzékeidet reggel és este egyaránt!

Egyetértünk azzal a mondással, miszerint a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Épp ezért mi exkluzív meleg reggeli étlappal várunk, amihez az alapanyagokat és a kiegészítőket, a Balaton környéki legjobb termelőktől válogatjuk össze, sajtokat a „Tekeresvölgyi” manufaktúrától szerezzük be, a kínált pékárukat helyben sütjük. A szezonálisan friss gyümölcsöket helyi őstermelők szállítják a részünkre, gyümölcsleveink kínálatában a legfontosabb szempont a frissesség, a természetesség. Ha pedig elkortyolnál egy csésze kávét a reggeli mellé, akkor „Santo Domingo Speciality” egyedi pörkölésű kávéink közül válogathatsz. Szombat és Vasárnap reggel kezdjétek a napot egy korty buborékkal, kétféle habzóborral várunk benneteket a „Bubble’s - weekend breakfast” keretein belül !

„Felnőtt” szállodánk éttermében minden adott egy meghitt, romantikus vacsorához! Ízletes és látványos ételkompozíciók, ínycsiklandó desszertek, friss és helyi kézműves alapanyagokból készített fogások.
Engedd, hogy érzékeid vezessenek és kóstolj bele a L'aura Boutique éttermünk egyedi svédasztalos „Bistro” kínálatába, amely méltóan járul hozzá a prémiumpihenéshez. Főételeink a'la minute készülnek és frissen kerülnek a tányérodra, igazodva a modern gasztronómia szellemiségéhez, alkalmazva speciális és modern technológiákat, konfitálás, sous-vide.

Az exkluzív fogások mellé prémium italokat kínálunk, a borok és pezsgők kedvelői több mint 60 különböző Balatoni, és az ország távolabbi régiójából származó nedűk közül válogathatnak, de borlapunkon megtalálhatóak a világ távolabbi földrészeiről beszerzett tételek, champagne-ok is. A sörök kedvelői a csapolt tételek mellett meg kóstolhatják kézműves sörkészítő manufaktúrák termékeit is, köztük a HORIZONT és a SZARVASI SÖR különlegességeit. Természetesen a kötelező pálinka sem maradhat ki a repertoárból, az AGÁRDI Pálinkafőzde termékeit kínáljuk Vendégeinknek!


Tekintsd meg napközbeni étlapunkat, itallapunkat!

Napközbeni étlapItallapBorlap


Galéria




Még több fotó