hu

L’aura Étterem

Kóstoljon bele a hotel gasztronómiába úgy, ahogy eddig még sohasem! Legyen részese egy különleges ízutazásnak és engedje, hogy kényeztessük érzékeit reggel és este egyaránt!

Egyetértünk azzal a mondással, miszerint a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Épp ezért mi exkluzív meleg reggeli étlappal várjuk, amihez az alapanyagokat és a kiegészítőket, a Balaton környéki legjobb termelőktől válogatjuk össze, sajtokat a „Tekeresvölgyi” manufaktúrától szerezzük be, a kínált pékárukat helyben sütjük. A szezonálisan friss gyümölcsöket helyi őstermelők szállítják a részünkre, gyümölcsleveink kínálatában a legfontosabb szempont a frissesség, a természetesség. Ha pedig elkortyolna egy csésze kávét a reggeli mellé, akkor „Santo Domingo Speciality” egyedi pörkölésű kávéink közül válogathat. Szombat és Vasárnap reggel kezdjék a napot egy korty buborékkal, kétféle habzóborral várjuk Önöket a „Bubble’s - weekend breakfast” keretein belül !

„Felnőtt” szállodánk éttermében minden adott egy meghitt, romantikus vacsorához! Ízletes és látványos ételkompozíciók, ínycsiklandó desszertek, friss és helyi kézműves alapanyagokból készített fogások.
Engedje, hogy érzékei vezessék és kóstoljon bele a L'aura Boutique éttermünk egyedi svédasztalos „Bistro” kínálatába, amely méltóan járul hozzá a prémiumpihenéshez. Főételeink a'la minute készülnek és frissen kerülnek a tányérjára, igazodva a modern gasztronómia szellemiségéhez, alkalmazva speciális és modern technológiákat, konfitálás, sous-vide.

Az exkluzív fogások mellé prémium italokat kínálunk, a borok és pezsgők kedvelői több mint 60 különböző Balatoni, és az ország távolabbi régiójából származó nedűk közül válogathatnak, de borlapunkon megtalálhatóak a világ távolabbi földrészeiről beszerzett tételek, champagne-ok is. A sörök kedvelői a csapolt tételek mellett meg kóstolhatják kézműves sörkészítő manufaktúrák termékeit is, köztük a HORIZONT és a SZARVASI SÖR különlegességeit. Természetesen a kötelező pálinka sem maradhat ki a repertoárból, az AGÁRDI Pálinkafőzde termékeit kínáljuk Vendégeinknek!


Tekintse meg napközbeni étlapunkat, itallapunkat!

Napközbeni étlapItallapBorlap


Galéria




Még több fotó

Szeretne romantikus, gyermekmentes szállodánk és L'aura Éttermünk vendége lenni? Ismerje meg ajánlatainkat!

Megnézem az ajánlatokat