hu

L’aura Étterem

Kóstolj bele a hotel gasztronómiába úgy, ahogy eddig még sohasem! Légy részese egy különleges ízutazásnak és engedd, hogy kényeztessük érzékeidet reggel és este egyaránt!

Egyetértünk azzal a mondással, miszerint a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Épp ezért mi exkluzív meleg reggeli étlappal várunk, amihez az alapanyagokat és a kiegészítőket, a Balaton környéki legjobb termelőktől válogatjuk össze. A tejtermékek Sümegről, a lekvárok a kapolcsikumból érkeznek az asztalra, de Tekeresvölgyi sajtot is választhatsz a reggelidhez. Ezek mellett pedig friss házi termesztésű gyümölcsökkel és rostos gyümölcslevekkel készülünk, itt az Aura Hotelben. Ha pedig elkortyolnál egy csésze kávét a reggeli mellé, akkor Santo domingo speciality kávéink közül válogathatsz.

Felnőtthotelünk éttermében minden adott egy meghitt, romantikus vacsorához! Ízletes és látványos ételkompozíciók, ínycsiklandó desszertek, friss és helyi kézműves alapanyagok. Engedd, hogy érzékeid vezessenek és kóstolj bele a L'aura Boutique Éttermünk egyedi svédasztalos boutique kínálatába, amely méltóan járul hozzá a prémium pihenéshez. Főételeink a'la minute készülnek és frissen kerülnek a tányérodra, amelyekhez az ínyencek egy kis kuriózumként olyan különleges olajokat választhatnak, mint a máriatövismagolaj, fűszerpaprika magolaj, kukorica csíra olaj, mogyoróolaj, mákolaj, dióolaj vagy csipkebogyóolaj.

Az exkluzív fogások mellé prémium italokat kínálunk. A borok kedvelői 58 különböző Balatonfelvidéki nedű közül válogathatnak, a sörök kedvelőinek, pedig a balatonvilágosi Hedon kézműves sörök kerülnek csapolásra. Természetesen a kötelező pálinka sem maradhat ki a repertoárból, erre a célra mi a Fenegyerek pálinkákat ajánljuk.

Galéria
Még több fotó