hu

Wellness & Spa

Élvezd az Aura Hotel Pure Spa kényeztető világát Balatonfüreden! Nálunk minden a felhőtlen kikapcsolódásról szól! Így 100% relax garancia vár rád élményelemek sokaságával egybekötve.

Mi felnőtt hotelként a testi lelki feltöltősédre egyaránt koncentrálunk, mindezt gyermek zsivajtól mentes csendes, pihentető környezetben.
Télen nyáron vár benti wellness részlegünk pezsgőfürdővel, extra nagy méretű körágyakkal és egyedileg kialakított szaunavilággal, hogy gyönyörű környezetben pihenhesd ki magad az év 365 napján. A nyári időszakban pedig kültéri medencénkben és plage-unkon töltődhetsz fel.

Szaunavilágunkban finn- , stollen-, infraszaunával és gőzfürdővel várunk és minden napos szauna felöntéseinkkel megszabadítunk a hétköznapi stressztől. A téli időszakban pedig tematikus szauna szeánszokon méregteleníthetsz.

Egy felfrissítő, kényeztető masszázs, segít a testi és lelki kiegyensúlyozottság elérésében. Vendégünkként számos masszázs és testkezelés közül választhatsz, melyeket magasan képzett gyógymasszőrünk egyedileg, személyre szabottan kínál.

Mindezekhez pedig természetes alapanyagokat tartalmazó olajokat, krémeket használ.

Nyitvatartás



  • Hétfő-Csütörtök: 10:00-20:00
  • Péntek-Vasárnap: 8:00-20:00

Pure Spa az Aura Hotelben



Élvezd a Pure Spa kényeztető világát!

  • Téli időszakban minden nap 11.00, 12.00, 16.00 és 17.00 órakor szauna felöntések
  • Téli időszakban szauna szeánszok szombatonként

Képek a Wellnessről




Még több fotó