hu

Gyakori kérdések

Hasznos útmutató balatonfüredi felnőtt szállodánk legfontosabb szabályaival a szobafoglalással is az itt-tartózkodással kapcsolatban.

Check in - check out (érkezés - utazás)Check-in: 14:00
Check-out: 10:00
Early check-in: 12:00-től +7500,- Ft/szoba
Late check-out: 15:00-ig +11900,- Ft/szoba

A szobák érkezés napján 14:00 órától foglalhatóak el, utazás napján 10:00 óráig állnak vendégeink rendelkezésére. A szálloda foglaltságának függvényében, térítés ellenében biztosítja a korai érkezés, illetve a késői elutazás lehetőségét.
Ha a vendég az érkezés napján a szobáját reggel 7:00 óra előtt kívánja elfoglalni, úgy az előző éjszakára vonatkozó teljes szobaár felszámításra kerül. Korai érkezés esetén, amennyiben a vendég 12:00 óra előtt kívánja elfoglalni a szobáját, úgy szabad kapacitás függvényében 7500,- Ft / szoba áron lehetséges.
Késői elutazás díja 15:00 órig 11900,- Ft / szoba, 15:00 óra után a teljes szobaár felszámításra kerül.

Üdülőhelyi díj (Idegenforgalmi Adó - IFA)Megadott áraink az IFA-t nem tartalmazzák, ez a helyszínen fizetendő. Mértéke 18 éves kor felett 660,- Ft/ fő/ éjszaka.

Foglalás visszaigazolásaFoglalását minden esetben írásban (e-mailben, levélben) visszaigazoljuk, foglalása csak e visszaigazolás után tekinthető véglegesnek.

GaranciaA szobafoglalás garantálásához bizonyos esetekben - az érintett ajánlatnál vagy foglalásnál előre jelezve - bankkártyaadatok megadását vagy előlegfizetést kérünk. Ebben az esetben a visszaigazolás akkor lép érvénybe, ha a visszaigazolásban feltüntetett időpontig a kért előleg, vagy bankkártya garancia beérkezik.

Elfogadja a szálloda a SZÉP kártyát?Igen, a szálloda egyelőre a következő SZÉP kártyákat fogadja el: OTP, K&H, MHB.

Általános lemondási feltételekMinden egyéni szobafoglalás lemondható kötbérmentesen az érkezést megelőző 7. napig. Késedelmes lemondás, vagy a Vendég lemondás nélküli meg nem érkezése (no show) esetén a teljes szállásdíj kerül felszámításra.

Az ettől esetlegesen eltérő lemondási feltételekről a vonatkozó akcióknál, ajánlatoknál részletes tájékoztatást nyújtunk.

Bővebb információ az általános foglalási feltételekről: Általános Szerződési Feltételek

Általános fizetési feltételekA megrendelt szolgáltatások ellenértéke fizethető a helyszínen készpénzzel, átutalással, illetőleg internetes oldalon keresztüli bankkártyás fizetéssel. Egyéb fizetési módok a helyszínen: Széchenyi Pihenőkártya, szálloda által és / vagy szerződött partnere által kiállított voucherek.

Az ettől esetlegesen eltérő fizetési feltételekről feltételekről a vonatkozó akcióknál, ajánlatoknál részletes tájékoztatást nyújtunk.

Bővebb információ az általános foglalási feltételekről: Általános Szerződési Feltételek

AdókA megadott árak az ÁFA-t tartalmazzák. Amennyiben a hatályos ÁFA törvényben rögzített adó mértékében változás történik, áraink előzetes értesítés nélkül változhatnak.

EllátásBüféreggeli: szállodánkban, a L’Aura Étteremben.

Félpanzió: a büféasztalos vacsorát a szállodában a L’Aura Étteremben fogyaszthatják vendégeink. A félpanziós ellátás díja az italfogyasztást nem tartalmazza.

DohányzásA szálloda minden szobája légkondicionált és nemdohányzó.

Háziállatok elszállásolásaA szállodában házi kedvenceket sajnos nem tudunk fogadni. Megértésüket köszönjük.

ParkolásSzállodánk előtti sorompóval elzárt, szabadtéri parkolóban, kamerával őrzött területen lehetséges a parkolás, melynek díja:

  • Június 1 – Augusztus 31. között : 3 000 Ft / autó / éj
  • Szeptember 1 – Május 31. között: 2 500 Ft / autó / éj

Amennyiben szobafoglalását direkt a szállodán keresztül intézi, úgy 50% kedvezményt biztosítunk a parkolás árából.

InternetA szálloda egész területén korlátlan vezeték nélküli internet érhető el.