hu

Pihentető kikapcsolódás felnőtt környezetben

Mindenkinek jár egy kis nyugalom és kényeztetés! Néha Önnek is szüksége van arra, hogy eltávolodjon a világ zajai elől és minőségi időt töltsön együtt társával, barátaival. Felnőttbarát szállodánkban éppen ezt kínáljuk vendégeinknek!

Hogyan szólhatnak egy vendégekkel és élettel teli wellness szállodában töltött napok a nyugalomról és feltöltődésről?



Ide mindenki pihenni érkezik, és minden vendégünknek van elég hely. Egy felnőttbarát szállodában egészen különleges a hangulat. Itt senki nem rohan. Mintha az itt töltött napokra megállna az idő. Vendégeinknek semmi más dolga nincs, mint hátradőlni, és hagyni, hogy lelassuljanak a gondolatok, megpihenjen a test és az elme.

Ismerje meg ajánlatainkat

Felnőttbarát hotelünkben azon dolgozunk, hogy az Ön nyugalma, pihenése zavartalan lehessen és hazatérve ismét kellő energiával koncentrálhasson családjára, munkájára. Kizárólag 12 éven felüli vendégeket fogadunk, ezért szállodánk a csöndes, romantikus napokra vágyó párok, valamint a nyugodt kikapcsolódást kedvelő ifjak és örökifjak paradicsoma.

Élvezze a felnőttbarát szállás előnyeit:



  • pihentető és csendes környezet – az alváskomfortot king size méretű ágyak biztosítják
  • felnőtt igényekre szabott szolgáltatások – várja Önöket Pure Spa részlegünk szaunavilága, szaunaszeánszok és felfrissítő, kényeztető masszázsok segítik a testi és lelki egyensúlyt, hogy vendégeink feltöltődve, élményekben gazdagon térjenek vissza a hétköznapokba.
  • felnőtteknek szóló programok - Bubble Barunk egyedi italkülönlegességeket kínál, saját koktélok, egyedi ízvilágú rumok és divatos gin & tonic várja a vendégeket
  • nyugodt étkezés - L’aura Boutique Éttermünkben exkluzív gasztronómia élmények részese lehet. Kínálatunk alapelve a minőség és a frissesség
  • romantika – ha romantikus bekészítéseinket választja, minden adott lesz a tökéletes párps élményhez. Lepje meg Kedvesét érkezéskor egy szál vörös rózsával és egy üveg Kreinbacher Rosé pezsgővel, borítsák rózsaszirmok az ágyat vagy fogadja Önöket a szobában egy csokor virág és gyümölcstál.

Jutalmazza meg magát pár nappal, ami csak Önről szól!

Társaságban érkezne hozzánk? Szállodánkban a rendezvények is a felnőttekről szólnak.



  • L’Aura rendezvénytermünk 70 fő résztvevőig alkalmat ad konferenciák, fogadások, jubileumok, csapatépítő tréningek, képzések, sajtótájékoztatók, valamint privát események megrendezésére is. Mivel szállodánk csak 12 éven felüli vendégeket fogad, így biztosítva a kellemes kikapcsolódás és nyugalom az egész napos tréningek és egyéb események után.
  • L’Aura Éttermünk biztosítja a catering szolgáltatást, legyen szó különféle minőségi kávészünetekről, büféétkezésekről vagy akár helyi borokat felsorakoztató italcsomagokról.
  • Szállodánkban lehetőség van kizárólagos rendezvények megtartására is.
  • A rendezvényekhez felnőtteknek szóló csapatépítő gasztro programlehetőségeket is ajánlunk különleges borkóstolók, továbbá whiskey, gin és rum kóstolók formájában.

Ismerje meg ajánlatainkat Rendezvény ajánlatkérés