Aura Gasztro Hétvége – Villány és Palkonya

2018. május 12.

Aura Gasztro Hétvége sorozatunk következő vendége: Villány és Palkonya.

2018. május 12-én délután BEST of VILLÁNY tematikus borkóstoló:
Villány ezer arca, főszerepben a Villányi Franc és Villányi RedY a Villányi borvidék új márkái
Vendégek: Pauli Zoltán, Gere Zsolt

2018. május 12-én este Gere Zsolt borvacsora.

Borsor:

  • Comis 2017
  • Rose kadarka 2017
  • Hárslevelű válogatás 2015
  • Redy 2017
  • Pinot Noir 2012
  • Aureus 2009
  • Vilányi Franc 2012
  • Menüsor:
    Séf köszöntő:

    • Lágy kecskesajt (Óbudavár), pirított dió, bébi spenót

    Hideg köszöntő:

    • Szőlős-i libamáj, Libatepertős pogácsa, Palkonyai Triflafater szarvas gomba, marinált zöldségek

    Meleg középétel:

    • Keszthelyi tokhal, hagyma chipsz, cukorborsó, Szemesi zöldspárga, vaníliás veluté

    Főétel I:

    • Tekeresvölgyi malac császár, karamelizált újburgonya, paszternakrém, korianderes tejfölhab

    Főétel II:

    • Csopaki érlelt hátszín, dödölle graten, lecsó jus, Fekedi stifolder morzsa

    Desszert:

    • Vargabéles, rántott bodza, pezsgő, eper, rebarbara kompót

    Szállásfoglalás és információ kérés a booking@aura-hotel.hu címen vagy telefonon +36 87 535 860-as számon lehetséges.
    Szállás már foglalható 21 675 Ft / fő / éjtől! A szállásár tartalmazza a borvacsora díját is. A borvacsorát csak szállóvendégeink részére kínáljuk

    Árkalkuláció & Foglalás

    Széchenyi 2020