Zelna borvacsora

2018. november 17.

Folytatódik a Női borászok az Aura Hotelben borvacsora sorozatunk:

Menü és borsor
Amusse Gaulle
Füstölt marhanyelv, daikon, reszelt torma
2017 Rozé

Hideg előétel
Pisztráng, uborka, bodza, hagyma
2016 Cuvée (Olaszrizling - Pinot Gris)

Középétel
Vajhal, kelbimbó, csicsóka, pirított dió, füstölt szalonna
2017 "Füred" Olaszrizling Hegybor

Főétel
Mangalica karaj, palócos babok, krumpligombóc
2015 Merlot - Cabernet Sauvignon

Desszert
Répák, homoktövis fagylalt, vanília
2017 "Lapostelek" Olaszrizling

A borvacsora felára félpanziós ellátást foglaló szállóvendégek részére: 3 500 Ft / fő.
Szállásfoglalás, asztalfoglalás és információ kérés a booking@aura-hotel.hu címen vagy telefonon +36 87 535 860-as számon lehetséges.

Árkalkuláció & Foglalás

Széchenyi 2020